Zgjedhje 2021 – Shehi: Ky ligj zgjedhor, si çati që merr ujë – Vizion Plus

http://world wide web.vizionplus.tv

https://facebook.com/spotlightvizionplus

https://facebook.com/VizionPlusTV

https://instagram.com/vizionplustv

Të ftuar në studio: Fatmir Mediu, Dashamir Shehi,Arben Skënderi dhe në lidhje skype Endri Shabani,Edvin Kulluri.

—————————————————–

Një format i zgjeruar që do të ketë në fokus debatin politik dhe gjithçka lidhet me fushatën elektorale për zgjedhjet e përgjithshme të 25 Prillit. Nën udhëheqjen e Alban Dudushit dhe Pranvera Borakajt, Spotlight dhe Quo Vadis, shkrihen në formatin special Zgjedhje 2021, për një informim sa më transparent, të saktë e të paanshëm, duke hyrë në brendësi të asaj që po ndodh në politikën shqiptare. Përfaqësuesit politikë, grupet e interesit, qytetarët, opinionistët dhe politologët do të përballen çdo të hënë, të mërkurë, të enjte dhe të premte në orën 21.00.

#zgjedhje2021 #albandudushi #pranveraborakaj

———————————————————

Subscribe: https://world wide web.youtube.com/user/vizionplusalbania?sub_confirmation=1

You May Also Like