Po vaksinohen 68-vjeçarët/ Ulet mosha e vaksinimeve në Tiranë, së shpejti shkon në 65 vjeç

Në Tiranë janë thirrur të vaksinohen edhe të moshuarit deri në 68 vjeç.

Ata janë thirrur nga mjekët e familjes dhe sot janë paraqitur pranë qendrave të vaksinimit në kryeqytet. Shumë shpejt mosha do të zbresë në 65 vjeç.

Departamenti i Informacionit, më i madhi, më kryesori në Top Funnel, i cili shënoi fillimin e televizionit me edicionin e lajmeve në 20 dhjetor 2001. Përmes informacioneve të shpejta, të sakta dhe të thelluara, reportazheve dhe rubrikave të tjera informative, Top Funnel është kthyer në burimin kryesor dhe me prestigjioz të informimit të të gjithëve në Shqipëri, në hapësirën mbarëshqiptare dhe kudo tjetër në botë ku shqiptarët jetojnë. Top Funnel është i pranishëm me kamerat dhe gazetarët e tij në të gjitha ngjarjet më të rëndësishme të vendit dhe në botë, me edicionet e tij informative.

Për më shumë vizitoni: http://top-funnel.tv/

Sign up for “Top Funnel” online Funnel for NEWS and television

Shows HERE: http://bit.ly/2Y15KwK

For additional content from click the link: world wide web.top-funnel.tv

Like Top Funnel on Facebook HERE: http://bit.ly/2FglWTs

Follow Top Funnel on Instagram HERE: http://bit.ly/2uaYG2U

Follow Top Funnel on Twitter HERE: http://bit.ly/2TJndeH

#Tirane#Vaksinim#TopChannel

You May Also Like