Hipokrati – Farmacitë e Natës – Sa dhimbje lehtësojnë – Emision i plotë – 10 Prill 2021

Sa herë na ka ndodhur të kemi patur një problem shëndetësor gjatë orëve të natës? Një temperaturë e lartë e fëmijës, një virozë apo dhe një tension i lartë i menjëhershëm? Në këto raste shpëtimin e gjejmë tek farmacitë e natës, për të marrë ndihmën më të shpejtë dhe më efikase të mundshme. Emisionin e sotëm do ja dedikojmë shërbimit të farmacive të natës. Për të biseduar pikërisht për këtë argument, e ftuar në studion e “Hipokratit” përfaqësuesja e rrjetit të farmacive “Ditë e Natë”. Gjithashtu e ftuar në emision është Diana Toma, Presidente e Urdhrit të Farmacistëve të Shqipërisë.

Për më shumë vizitoni: http://top-funnel.tv/

Sign up for “Top Funnel” online Funnel for NEWS and television

Shows HERE: http://bit.ly/2Y15KwK

For additional content from click the link: world wide web.top-funnel.tv

Like Top Funnel on Facebook HERE: http://bit.ly/2FglWTs

Follow Top Funnel on Instagram HERE: http://bit.ly/2uaYG2U

Follow Top Funnel on Twitter HERE: http://bit.ly/2TJndeH

#Hipokrati#TopChannel

You May Also Like